Aankondiging MineSweepVR

Heb je Mijnenveger al helemaal grijs gespeeld en versla je het expert-niveau binnen 10 seconden met je handen op de rug? Dan is het tijd voor een nieuwe uitdaging!

Op 3 april zal Swan Software je die uitdaging bieden, in de vorm van MineSweepVR. MineSweepVR zal uitgebracht worden op Steam en zal je de kans geven om de mijnenvelden zelf te bewandelen. Ga op zoek naar de mijnen, markeer ze met vlaggen, maar pas op dat je geen fouten maakt. Want ook al is de beloning nu groter, doordat je er zelf tussen loopt, ook als je verliest zul je het heftiger ervaren! 

Wanneer je de standaard velden ook hebt verslagen in MineSweepVR, geeft het je ook de kans om je eigen mijnenveld samen te stellen. Bepaal zelf hoe makkelijk, of moeilijk, je het jezelf maakt!

Maar dat is nog niet alles. Tot nu toe was mijnenveger vooral een solitair spel, maar daar komt op 3 april verandering in! MineSweepVR biedt je de mogelijkheid om samen met vrienden en familie het spel te verslaan. Stuur één iemand het veld in en help hem of haar de mijnen te vinden door de juiste aanwijzingen te geven. Deze kun je geven door de informatie op het scherm goed te interpreteren. Lukt het jullie om door goede communicatie recordtijden te halen?

Volg MineSweepVR op Steam om het meteen te kunnen downloaden bij release.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *